fbpx

Leer ons Kennen

Wij zijn talent finders, verbinders en netwerkers met al meer dan tien jaar succesvolle ervaring in het verbinden, sourcen en recruiteren van schaarse specialisten binnen het commercieel bedrijfsleven en de publieke sector.

Github

Volg ons op GitHub.

Facebook

Volg ons op Facebook.

LinkedIn

Volg ons op
LinkedIn.

Twitter

Volg ons op Twitter.

reddit

Volg ons op Reddit.

Ons Verhaal

Visie

De arbeidsmarkt ontwikkelt hard, de professional weet steeds meer wat die waard is en doet meer aan personal development en wil steeds vaker flexibel werken. De manier hoe wij vandaag omgaan met het aantrekken en behouden van goede professionals is compleet anders dan 20 jaar geleden. Automatisering, technologische ontwikkelingen, zelfbewustzijn, flexibel werken en de snelheid waarop wij digitaliseren heeft ervoor gezorgd dat de arbeidsmarkt er tegenwoordig compleet anders uitziet. Wij weten al enige tijd dat mede door de snelle ontwikkelingen veel banen zullen verdwijnen en door een geautomatiseerd proces vervangen zullen worden. Wij zien en geloven ook dat er juist nieuwe banen erbij zullen komen om de digitale trends bij te benen, processen te verbeteren en nog efficiënter te automatiseren. Maar ook omdat wij vooral steeds meer vanuit huis zullen werken, dat er robuustere en met name veiligere ICT infrastructuur nodig zal zijn om gebruikers van goede performance te kunnen voorzien en bedrijven en hun data te beschermen. Verum Artes Professional Staffing is volledig betrokken bij de actualiteit, maar houdt ook trends in de gaten en middels data science en machine learning kunnen wij samen met partners voorop blijven en onze klanten goed adviseren en goede expertise matchen met de behoefte.

Missie

Wij zijn talent finders, verbinders en netwerkers en hebben al meer dan tien jaar succesvolle ervaring in recruitment en werving en selectie. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met professioneel toptalent en deze begeleiden naar de juiste rol binnen hun carrièrewensen. Verum Artes Professional Staffing is een organisatie die zich richt op het werven en selecteren van specialisten op het gebied van ICT en non ICT. Wij werken uitsluitend met professionals die expertise hebben binnen hun vakgebied en bij onze opdrachtgevers aan de slag willen. Vanuit een Business Development rol helpen wij organisaties naar de volgende fase binnen hun bedrijfsvoering en ambities. Binnen deze combinatie van betrokkenheid met de bedrijven waar wij mee samenwerken en de passie om met toptalent te samen te werken kunnen wij de ideale match maken doordat wij aan beide kanten de behoefte begrijpen en een integraal onderdeel worden van het vinden van de juiste match.

Maak kennis
met
het team!

Rob Lijkwan
Business Developer

Als Business Development Manager koppel ik met mijn partners hoogopgeleide vakkundige specialisten aan Enterprises, innovatieve en leidende bedrijven en hun complexe bedrijfsvraagstukken die veelal leiden tot veranderende behoeften binnen hun ICT omgeving, bedrijfsvoering en processen.

– Bringing talent with ambition and enterprises together to make a better IT and business environment for tomorrow –

Ron Kleinmoedig
SOURCING STRATEGIST

Naast het feit dat ik een gepassioneerde hardloper en wielerfanaat ben, is het ook mijn passie om talenten net als jij te recruiten! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe technieken die mij kunnen helpen om succesvoller te zijn in datgene waar ik het meest van houd. En dat is al meer dan 12 jaar, Sourcing & Recruiting!

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met mij op.

IT Interim Opdrachten, Werving en Selectie, Staffing, Freelance Opdrachten

Dé TALENT SOURCING PARTNER VOOR GEDREVEN EN AMBITIEUZE PROFESSIONALS

Door onze creatieve en innovatieve aanpak streven wij elke keer weer naar wenselijke en succesvolle resultaten. Bij ons kunt u als klant gerust zijn. Vandaag, maar ook morgen.