fbpx

Uw uitdagingen hebben specialisten nodig waar u op kunt rekenen

Als bedrijf staat u vandaag midden in een tijdperk dat wij ons niet hadden kunnen voorstellen een jaar of langer geleden. Moet u door de marktsituatie nu direct uitbreiden om resultaat en garanties op uw SLA te kunnen blijven bieden of wilt u juist tactisch strategisch inzetten om sterk uit deze crisis te komen?

Verum Artes Professional Staffing biedt u daarbij toereikende handvaten aan. Wij zijn een actief betrokken ‘trusted advisor’ bij het schalen van uw organisatie. Of u nu één professional of een heel projectteam wilt, én heeft u die nodig voor korte termijn of fulltime (detavast), wij matchen u met bekwame professionals binnen de Benelux op het gebied van ICT en non-ICT.

Voor ons zijn resultaten net zo belangrijk als uw wensen en uw tijd, dus laat ons u helpen het productieve, betrokken personeelsbestand op te bouwen dat uw bedrijf vooruit helpt.

Interim Opdracht

U heeft de kennis en expertise, wij zorgen voor de relaties en uitdagende opdrachten.

Talent Sourcing

Dé Talent Sourcing Partner voor gedreven en ambitieuze professionals.

Detavast Solutions

U zoekt kennis en expertise en wilt daarin nog flexibel kunnen zijn, voordat u overgaat tot indiensttreding.

Gespecialiseerd talent, Op uw aanvraag
Of u nu één professional of een heel projectteam wilt, en heeft u die nodig voor korte termijn of fulltime, wij matchen u met bekwame professionals op het gebied van ICT en non ICT. Voor ons zijn resultaten net zo belangrijk als uw wensen en uw tijd, dus laat ons u helpen het productieve, betrokken personeelsbestand op te bouwen dat uw bedrijf vooruit helpt.

Interim opdrachten
We believe in Networking! (of wij geloven in de kracht van netwerken)
Ons netwerk bevat een groot aantal specialisten die zich graag tijdelijk laten inlenen om ‘mooie wedstrijden’ te spelen en als experts binnen hun vakgebied kunnen schitteren binnen het werkveld van uw uitdaging. Vooral omdat wij geloven dat de arbeidsmarkt meer en meer zal worden bepaald door vakkundige experts die steeds vaker flexibel willen werken en een enorme drive krijgen van het werken aan een mooie tijdelijke opdracht, daarmee nieuwe ervaring opdoen en een extra kwalitatieve aanvulling op het cv zien als een ‘badge’ die is behaald.

Detavast solutions
Het kan voorkomen dat u voor een bepaalde functie meer flexibiliteit nodig heeft bij het aantrekken van de juiste kandidaat. Een freelancer inhuren is veelal tijdelijk en de commitment met uw bedrijf is niet voor langere tijd. Daarnaast geeft het direct overgaan tot aannemen van een vaste kandidaat vooral gezien de huidige tijd waarin wij leven wellicht nog wat vraagtekens. Met onze Detavast solution kunt u ons de beste kandidaat al laten werven en selecteren en vervolgens vanuit een detacheringsvorm alvast de kandidaat als het ware in dienst laten treden zoals u gewend bent, echter wel met de flexibiliteit dat u die enkel volledig in dienst zal nemen middels kosteloze overname na een afgesproken periode en gemaakte afspraken. De juiste specialist dus, zonder direct te beslissen voor werving & selectie en uw medewerker al volledig operationeel met uw bedrijf.

U beslist, wij nemen de rest voor u uit handen

Netwerken zit in ons DNA en is de basis van het aantrekken van waardevolle en gespecialiseerde experts en professionals. Dat doen wij op online en offline platformen en op regelmatige basis. Dit geeft ons enorme aanvullende middelen om de best mogelijke selectie van kandidaten aan onze klanten te bieden en een ongelooflijk aantal extra mogelijkheden voor gespecialiseerd en ervaren talent voor interim opdrachten. Het is een “Win-Win” situatie voor iedereen en wij zijn er trots op deze te delen. “Your network is your net worth” – Porter Gale.

Laat hier uw bericht achter!
ONZE Business Development Manager komt graag
met u in contact...
Contactformulier


    Ik ga akkoord met de voorwaarden.

    IT Interim Opdrachten, Werving en Selectie, Staffing, Freelance Opdrachten

    Dé TALENT SOURCING PARTNER VOOR GEDREVEN EN AMBITIEUZE PROFESSIONALS

    Door onze creatieve en innovatieve aanpak streven wij elke keer weer naar wenselijke en succesvolle resultaten. Bij ons kunt u als klant gerust zijn. Vandaag, maar ook morgen.